Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+
07:07
BetMGMBetMGM
Pirots 2
MGM MILLIONS
€ 22.809.711,82
ELK

Pirots 2

Volatiliteit
medium high
MGM MILLIONS
ja
Grid
6x6
Min. inzet
€ 0,20
Max. inzet
€ 100

De Pirots 2 jungle wacht op je

Pirots 2 is een innovatieve online gokkast die wordt aangeboden door de toonaangevende provider ELK Studios. Na de lancering in 2023 heeft het spel zich ontwikkeld tot een populaire keuze voor spelers van over heel de wereld. De unieke gameplay en opvallende functies dragen bij aan het succes van deze online gokkast. ELK Studios staat bekend om het leveren van hoogwaardige casino spellen en Pirots 2 is daar een mooi voorbeeld van. Met een mix van verbluffende graphics, boeiende thema's en lucratieve bonus features biedt deze gokkast een onvergetelijke speelervaring voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Pirots 2 opent de deur van een spannende wereld vol avontuur, spanning en forse cash winsten.

Game features, symbolen en thema

De Pirots 2 gokkast beschikt over boeiende game features en een intrigerend thema die je verwacht bij de nieuwste slots. In dit avontuurlijke spel komen spelers terecht in een kleurrijke wereld vol piraten en schattenjachten. Het spel is voorzien van een verscheidenheid aan symbolen die perfect passen bij het piraten thema, waaronder schatkisten, kanonnen, kompassen en papegaaien.

Een van de meest aansprekende game features van Pirots 2 is het wild symbool, vertegenwoordigd door het beeld van een stoere piraat. Dit icoon kan andere symbolen vervangen om winnende combinaties te vormen en de winsten te verhogen. Daarnaast zijn er bonus features zoals gratis spins en een schatkist bonusronde, waar spelers worden beloond met extra prijzen en bonussen.

Het hoogst scorende symbool in Pirots 2 is de schatkist, die een grote winst kan genereren wanneer er meerdere op een actieve winlijn landen.De standaard speelkaartsymbolen, zoals de 10, J, Q, K en A, behoren tot de lager scorende iconen.

De boeiende game features, thematische symbolen en spannende avonturen maken Pirots 2 tot een online gokkast met een hoog amusementsgehalte.

Hoe speel je Pirots 2

Om het avontuur op de Pirots 2 gokkast te beginnen, is het essentieel om de spelregels te begrijpen. De eenvoudige en meeslepende speelervaring is voor zowel beginners als kenners een meer dan prima optie. Het doel van het spel is om winnende combinaties te vormen door symbolen op actieve winlijnen te matchen. Het begint allemaal met het aanpassen van de inzet door het inzetniveau en de muntwaarde te bepalen.

Pirots 2 heeft meerdere winlijnen, wat betekent dat je op verschillende manieren kunt winnen. Met de spin knop laat je de rollen draaien. Als de rollen tot stilstand komen, worden eventuele winnende combinaties automatisch uitbetaald volgens het uitbetalingsschema van het spel.

Een belangrijk symbool om op te letten tijdens het spelen van Pirots 2 is het wild symbool in de vorm van een stoere piraat. Dit symbool kan andere symbolen vervangen om winnende combinaties te vormen en de kansen op het behalen van een overwinning te vergroten. Bovendien kunnen bonus features zoals free spins en bonusrondes het winstpotentieel vergroten.

Het is belangrijk om de uitbetalingstabel te raadplegen omdat die informatie bevat over de verschillende symbolen en de bijbehorende uitbetalingen. Door de spelregels te begrijpen en strategisch te spelen, kun je je kansen vergroten om grote winsten te behalen.

De beste Pirots 2 alternatieven

Pirots 2 is een avontuurlijke gokkast met een actievolle en meeslepende speelervaring. Wie op zoek is naar vergelijkbare spellen heeft genoeg om uit te kiezen, waaronder het eerste deel: Pirots. Dan is er de Pirates' Plenty gokkast van Red Tiger Gaming, die een avontuurlijke reis op zee behelst, inclusief vele bonus features en schatten. Een andere populaire keuze is Gonzo's Quest van NetEnt, dat bekendstaat om de innovatieve gameplay en het gevoel van ontdekkingsreizen. Pirates' Plenty Megaways van Red Tiger Gaming is een heerlijke mix van piraten en progressieve jackpots. De unieke spelmechanismen zoals het wereldberoemde Megaways en de lucratieve beloningen zijn een heerlijke aanvulling op het traditionele piratenthema.

Sorry!

Helaas is BetMGM momenteel niet beschikbaar in je land.