Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+
04:34
BetMGMBetMGM

Stel alsjeblieft een stortingslimiet in per dag, week of maand voordat je doorgaat met de registratie.

De Nederlandse Wet op de kansspelen verplicht spelers om tijdens de registratie account limieten in te stellen. Die limieten helpen je om je speelgedrag en uitgaven te controleren ten behoeve van verantwoord spelen voor de beste speelervaring.

Als je volgende storting de ingestelde limiet overschrijdt, wordt het overschot automatisch teruggestort naar de bankrekening die je tijdens de registratie hebt opgegeven. Nadat je de opgegeven limiet hebt bereikt, kun je geen geld meer storten totdat de vereiste tijd is verstreken. Je kunt limieten op elk moment wijzigen in de "Verantwoord spelen" sectie. Een verlaging van je limieten wordt direct bijgewerkt; een verhoging van je limieten gaat na 7 dagen in. Een dag begint om 02:00 uur en eindigt om 01.59 uur. Een kalenderweek begint elke maandagochtend om 02:00 uur. Een maand begint om 02:00 uur op de eerste en loopt tot 01:59 uur op de laatste dag (28e/29e, 30e of 31e).

Let op dat BetMGM limieten in je account kan instellen en verdere documentverificatie kan verzoeken voordat deze limieten worden opgeheven.

Zorg ervoor dat je een stortingslimiet instelt dat overeenkomt met het bedrag dat je kunt missen voor kansspelen op basis van je inkomen en reguliere uitgaven. Neem contact op met ons Support Team als je verdere hulp nodig hebt.

De registratie wordt afgebroken als je doorgaat zonder een stortingslimiet in te stellen.

Sorry!

Helaas is BetMGM momenteel niet beschikbaar in je land.