Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+
01:16
BetMGMBetMGM

Wedden op atletiek bij BetMGM

Bij BetMGM geniet je van wedden op atletiek en het amusement van deze sport op een heel nieuw niveau ervaren! Met wedden op atletiek heb je de kans om in te zetten op verschillende evenementen, zoals sprinten, hordelopen, verspringen, werpen en meer. Je kunt wedden op de winnaars van individuele races, voorspellen welke atleet een medaille wint, of zelfs inzetten op de prestaties van specifieke sporters.

Onze atletiek wedtips kunnen je helpen bij het maken van weloverwogen sportweddenschappen en het maximaliseren van je winstkansen. BetMGM Nederland biedt weddenschappen op alle grote atletiekcompetities, waaronder de Olympische Spelen, WK’s en nationale wedstrijden. Of je nu een fan bent van sprinten, springen of werpen, bij BetMGM vind je altijd boeiende wedopties om je atletiek ervaring te verbeteren!

Waar moet je zijn voor wedden op sport Nederland, zoals op sporten als voetbal, tennis en Formule 1? Bij BetMGM Sports natuurlijk! Daar heb je bovendien de keuze uit atletiek weddenschappen, inclusief live wedden.

Live wedden op atletiek

Ook voor live wedden op atletiek ben je bij BetMGM aan het juiste adres, waar je de spanning van deze sport direct kunt ervaren! Met live wedden op atletiek kun je tijdens lopende evenementen inzetten op verschillende aspecten van de wedstrijden. Je kunt bijvoorbeeld wedden op

  • wie als eerste over de finish zal komen in een sprint
  • wie de volgende ronde van een hordenrace zal winnen
  • de afstand van een sprong of worp bij het verspringen of kogelstoten.

Enkele voorbeelden van live wedopties zijn het voorspellen van:

  • de winnaar van een specifieke heat
  • het aantal pogingen dat een atleet nodig heeft om een bepaalde afstand te springen of te werpen

BetMGM biedt live wedmogelijkheden voor alle grote atletiek evenementen, waaronder

  • de Olympische Spelen
  • Wereldkampioenschappen
  • Diamond League-toernooien

Met onze atletiek wedtips en uitgebreide wedopties wordt live wedden op atletiek een zinderende sport wedden ervaring!

Sorry!

Helaas is BetMGM momenteel niet beschikbaar in je land.