Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+
23:08
BetMGMBetMGM

The Club van BetMGM garandeert een uitzonderlijke ervaring geïnspireerd door de entertainment hoofdstad van de wereld: Las Vegas. Door lid te worden van The Club krijg je toegang tot tal van geweldige voordelen, sublieme promoties, exclusieve evenementen, unieke live casinospellen, en nog veel meer. Het lidmaatschap van The Club en alle bijbehorende privileges voegen extra prestige toe aan je BetMGM experience.

Exclusieve Voordelen

Als lid van The Club van BetMGM geniet je van een breed scala aan speciale extra's, zoals:

 • Premium beloningen: geschenken en prachtige aanbiedingen die het topniveau van The Club belichamen.
 • Krachtige bonussen: verbazingwekkende beloningen in de vorm van stortingsbonussen, gratis spins, gratis weddenschappen, en nog veel meer!
 • Exclusieve aanbiedingen/evenementen: verkrijg als eerste toegang tot de beste aanbiedingen en evenementen, exclusief voor leden van The Club.
 • Heb je vragen? Een toegewijde accountmanager staat altijd voor je klaar.

Exclusieve Service

Leden van The Club kunnen rekenen op BetMGM’s team van belangrijke accountmanagers. Deze ervaren professionals doen er alles aan om de speelervaring extra speciaal te maken. Beschouw deze service als de luxe versie van het Support Team; specifiek voor leden van The Club.

Exclusieve Beloningen

Leden genieten van toegang tot speciale verrassingen die perfect de genereuze essentie van The Club belichamen. Dit uitzonderlijke lidmaatschap reflecteert op prachtige wijze het onderscheidende BetMGM DNA, met een overvloed aan unieke en uitstekende traktaties.

Exclusieve Tafels

Neem plaats aan de vele premium roulette- en blackjacktafels; alleen beschikbaar voor jou en alle andere leden van The Club. Geniet van een VIP speelervaring; van klassieke spellen tot de modernere varianten.

Exclusieve Evenementen

Leden van The Club ervaren uitzonderlijke evenementen in grootse stijl, waaronder sportwedstrijden, diners, live muziek, en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een luxueuze trip naar de Las Vegas Strip of VIP-bezoeken aan Premier League wedstrijden; The Club biedt voor elk wat wils!

Volledige voorwaarden

Belangrijkste voorwaarden

1.1. Deze Voorwaarden ("Voorwaarden") zijn van toepassing op The Club bij BetMGM ("The Club"). Door lid te worden van The Club en de aanmeldingscontroles succesvol te voltooien, ga je akkoord met deze Voorwaarden.

1.2. De Algemene Voorwaarden van BetMGM (“Algemene Voorwaarden”) zijn van toepassing op deze Voorwaarden. Deze omvatten en incorporeren de Algemene Voorwaarden (inclusief maar niet beperkt tot alle beperkingen zoals uitgewerkt in de Algemene Voorwaarden). De Algemene Voorwaarden prevaleren als de Voorwaarden in strijd zijn met de Algemene Voorwaarden.

1.3. The Club wordt beheerd door 21 Heads Up Limited, de gelicenseerde operator van de BetMGM website (www.betmgm.nl) en/of mobiele applicaties die onderdeel zijn van de LeoVegas Group ("BetMGM"). Zie de voettekst voor verdere informatie.

1.4. The Club en de voordelen ervan lopen tot beëindiging naar eigen goeddunken van BetMGM.

1.5. The Club is toegankelijk voor geselecteerde spelers van BetMGM. Ter verduidelijking: het lidmaatschap van The Club is alleen op uitnodiging mogelijk en is afhankelijk van de beoordeling van de status van jouw account. Uitnodiging voor The Club is naar eigen goeddunken van BetMGM. Je dient 24 jaar of ouder te zijn en een geldig BetMGM account te hebben om deel te nemen ("jouw Account"). The Club is niet beschikbaar voor werknemers, vertegenwoordigers, partners of consultants van BetMGM, of van bedrijven die onderdeel uitmaken van de LeoVegas Group of daaraan gelieerd zijn.

1.6. Om ervoor te zorgen dat jouw lidmaatschap van The Club geldig blijft, dient je account te voldoen aan de Algemene Voorwaarden. Als jouw account of jijzelf de Algemene Voorwaarden of de Voorwaarden schendt, wordt jouw lidmaatschap van The Club ongeldig verklaard, alsmede de voordelen, inclusief maar niet beperkt tot eventuele bonussen, uitnodigingen voor evenementen en de lidmaatschapsstatus.

2.1. Om in aanmerking te blijven komen voor het lidmaatschap van The Club dien je aan de volgende criteria te voldoen, die BetMGM regelmatig controleert:

 • 2.1.1. Je dient 24 jaar of ouder te zijn;

 • 2.1.2. Je account dient aangemeld te zijn voor marketingcommunicatie (afmelden kan op ieder gewenst moment op je profielpagina);

 • 2.1.3. Je kunt worden gecontacteerd als onderdeel van The Club over diensten die geen marketingcommunicatie zijn en alleen betrekking hebben op de lopende service van je account;

 • 2.1.4. Je mag geen verleden hebben van zelfuitsluiting, inclusief registraties bij CRUKS (het nationale zelfuitsluitingsregister);

 • 2.1.5. Je account dient te voldoen aan onze identificatie- en andere verificatiecontroles ("de Controles"), die soms documentatie kunnen vereisen.

2.2. Je account wordt voortdurend geëvalueerd om ervoor te zorgen dat het blijft voldoen aan de criteria van The Club. Eventuele wijzigingen in jouw accountactiviteit of afwijking van de criteria van The Club zullen leiden tot intrekking van je lidmaatschap. Dit kan ook resulteren in annulering van eventuele bonussen, evenementen, uitnodigingen en/of andere voordelen.

2.3. Redenen voor intrekking van jouw lidmaatschap van The Club kunnen onder meer zijn:

 • 2.3.1. Elke schending van Voorwaarden 2.1.1 tot 2.1.5;

 • 2.3.2. Elke schending van de BetMGM Algemene Voorwaarden;

 • 2.3.3. Als je signalen vertoont of risico loopt op kansspel gerelateerde schade;

 • 2.3.4. Alle andere omstandigheden die BetMGM legitiem acht.

3.1. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Bonussen en promoties alleen 24+.

Sorry!

Helaas is BetMGM momenteel niet beschikbaar in je land.